A weboldalon cookie-kat használunk az optimális működés és a jobb vásárlói élmény érdekében

Menü

Visszafizetési garancia

Elállási jog online vásárlás esetén

Az üzlethelyiségen kívül a távollévők között kötött szerződés esetén, (pl. internetes vásárlás) a szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet alapján, úgynevezett elállási jog illeti meg vevőket.

A rendelet értelmében gyorsan romlandó termékekre valamint a kozmetikumokra és étrend kiegészítőkre nem vonatkozik az elállási jog. Kivételes esetekben, egyedi elbírálás alapján áruházunk higiéniai vagy egészségügyi okból vissza nem szolgáltatható termékeket is visszaveszi, amennyiben a csomagolást, és a védőfóliát még nem bontottuk fel, vagyis a terméket még nem vették használatba. Egyéb termékek esetében garantáljuk az eredeti csomagolásban visszaküldött áru visszavételét az átvétel napjától számított 14 munkanapon belül. A visszaküldött áru ellenértékét annak beérkezését követően haladéktalanul, de legkésőbb 15 napon belül visszautaljuk. Abban az esetben, ha a vevő személyesen hozza vissza a terméket, a vételárat azonnal, készpénzben kifizetjük.

Feltételek:

  • Az átvételtől számított 14 munkanapon belül elérhetőségünk bármelyikén jeleznie kell a vásárlónak, hogy a megvásárolt terméket visszaküldi részünkre, és a vételárat mely bankszámlára kéri utalni.
  • A visszaküldés költsége a vásárlót terheli, azt cégünk nem vállalja át, így a csomagot utánvétellel vagy portóval nem lehet visszaküldeni.
  • A visszaküldött termék saját csomagolása (tégely, flakon, egyéb) sértetlen állapotban kell megőrizni és bontatlanul kell visszaküldeni.
  • A vásárló köteles a visszaküldött árut megfelelő védőcsomagolással ellátni (doboz, védőboríték, stb.)

Amennyiben valamely feltétel nem teljesül, az esetben a pénz visszafizetési garancia teljesítése egyedi elbírálásunk alapján kerül megállapításra.

 

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet:

29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát

d) romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében
e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza