Termékek Menü

Exkluzív ajánlat

Harmónia Masszázskellék Áruházunk idén lett 5 éves. Ez alkalomból szülinapi partit rendezünk, melyen az ünnepelt osztogat ajándékokat.

Hogy nem ez a szokás? Valóban, de mi mindenben különlegesek vagyunk!

Exkluzív ajánlatunk korlátozott számban és ideig áll rendelkezésre, kizárólag azon vásárlóink számára, akik személyes értesítést kaptak postafiókjukba.
Kérlek, nézd meg a SPAM mappádat is, (főleg ha freemail-es email címmel rendelkezel), nehogy lemaradj a Neked szóló, exkluzív csomagajánlatról és személyes ajándékodról.

Ha még nem vagy a hírlevél listánkon, a baloldali menüsorban, a "Feliratkozás" ablakban regisztrálhatsz, így legközelebb Te is választhatsz az exkluzív ajánlatok közül!
 

I. Mozgásszervi egészséget támogató csomag: ha szeretnél hosszú távon izom és ízületi fájdalmak nélkül élni, biztosítani az idegrendszer, immunrendszer és izmok megfelelő működését, és szívesen túrázol, sportolsz szabad idődben, akkor ez a Te csomagod!

Csomag teljes ára: 7.450,- Ft  Exkluzív ár: 6.190.-  Megtakarítás: 1260,- + ajándékok 810.- Ft értékben

        

II. CellulitPro csomag: kizárólag igényes hölgyeknek, akiknek fontos, hogy jól érezzék magukat a bőrükben, szeretnek önmaguk gondoskodni egészségükről, szépségükről.

Csomag teljes ára: 6.600,- Ft    Exkluzív ár: 5.390.-  Megtakarítás: 1210,- + ajándék 1420,- Ft értékben

 

III. Egészséges lábakért csomag: közeledik a nyár, a szoknya-szandál kombo ideje. Ha ezt a csomagot választod, benne megoldást találsz a seprűvénákra, a visszerek kezelésére, a bőrkeményedés eltüntetésére, megelőzésére. Szép, formás, ápolt lábakkal irány a nyár!

Csomag teljes ára: 5.890,- Ft     Exkluzív ár: 4.790.-  Megtakarítás: 1100,- + ajándék 790,- Ft értékben

 

IV. Nyári bőrápoló csomag hölgyeknek: Készítsük fel bőrünket a nem kívánatos UV sugárzás elleni védelemre, óvjuk meg a berepedezéstől, napégés következményeitől. Ápoljuk tudatosan, védve a szabad gyökök ellen!

Csomag teljes ára: 4.210,- Ft  Exkluzív ár: 3.490,-  Megtakarítás: 720.- + ajándékok 1130,- Ft értékben

 

V. Nyári bőrápoló csomag uraknak:

Hosszú, forró nyárnak nézünk elébe, így különös figyelemmel kell, hogy gondozzuk, ápoljuk bőrünket. Lábainkat bízzuk a Luna sprayre, amely a friss kerti harmatot juttatja eszünkbe, védjük arcunkat és testünket a napégéstől és kiszáradástól Aloe verás készítményekkel. Sport előtt pedig ne hagyjuk otthon az "ördög karmait"!

Csomag teljes ára: 3.790,- Ft   Exkluzív ár: 3.190,-  Megtakarítás: 600,-  + ajándék 1340,- Ft értékben

 

Fontos! Megrendeléskor, kérlek add meg az email-ben található személyes kódodat, mert csak így tudjuk az exkluzív árat biztosítani számodra!
Ha elég gyors vagy, garantáljuk, hogy 6 napon belül kezedben tarthatod exkluzív csomagodat és értékes ajándékaidat!

Ha még nem vagy a hírlevél listánkon, iratkozz fel MOST a bal oldali "Feliratkozás" menüpontban!

 

Harmónia Masszázskellék Áruház

A masszőrök boltja