A weboldalon cookie-kat használunk az optimális működés és a jobb vásárlói élmény érdekében

Menü

Ganoderma

Az ősi Kínában és Japánban a Ganoderma gomba egészségvédő tulajdonságait olyan nagy becsben tartották, hogy fogyasztása csak az uralkodó család tagjai számára volt megengedett.

Egészségmegőrző, életerőt fokozó tulajdonságai egészen rendkívüliek. A gomba jótékony hatására a sejtek, szervek működése felerősödik. A ganodermák gazdagok rostokban, vitaminokban és magas a gyógyászati szempontból fontos aktív poliszacharid tartalmuk. Ezek a makromolekulák serkentik az immunrendszert, így ígéretesek pl. a rák elleni küzdelemben.

Modern klinikai vizsgálatok számos kedvező hatást bizonyítottak, de még sok fel nem fedezett előnnyel is járhat kivonatok fogyasztása. Magas a gomba antioxidáns kapacitása, csökkentheti a magas vérnyomást, méregteleníti a májat.

Az ázsiai természetgyógyászok évezredek óta a kínai gyógyászatban leggyakrabban használt gyógynövényként tartják számon. Ganoderma „Gyógyító gombák királya”. Végre itthon is elismerté vált ez a csodanövény, használjuk bátran az egészvédelmünk érdekében.

Sokoldalú felhasználási területe közül kiemelkedik a kávával kevert Ganoderma készítmény. A Ganoderma kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés.

Fogyasszuk együtt a finom és egészséges nedűt: http://www.elitkave.dxn.hu/

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.